Almere krijgt Michael Jacksonplein

0

De muziekwijk in Almere krijgt een Michael Jacksonplein. Dat maakte de gemeente donderdag bekend. Het plein komt er op initiatief van radio Veronica-dj Patrick Kicken. Om het idee van een ‘king of popstraat’ te steunen, startte hij in juli een actie onder zijn luisteraars. Het bestaande Pinasplein, tegenover het NS-station Almere Muziekwijk, wordt omgedoopt tot het Michael Jacksonplein. Het straatnaambordje is inmiddels besteld en komt er dit jaar nog te hangen.

The King of Pop Michael Jackson is donderdagavond lokale tijd bijgezet in het mausoleum op de begraafplaats Forest Lawn Memorial Park. De ster vond zijn laatste rustplaats tussen goed gezelschap. Op het Forest Lawn Memorial Park net buiten Los Angeles liggen Hollywoodiconen als Clark Gable.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.