Top Notch avond in de Melkweg op 2 oktober

0

Top Notch, h?©t Nederlandse hiphoplabel, presenteert op vrijdag 2 oktober in de Melkweg (Amsterdam) wederom een selectie hiphoptalent van eigen bodem. Voor een vergelijkbare avond op 11 juni van dit jaar verkocht de Paradiso een aantal dagen voor het concert strak uit met een line-up van Fakkelbrigade, Zwart Licht, Winne en Zo Moeilijk.

Ditmaal staat de indrukwekkende line-up van Kempi, Flinke Namen, The Opposites en Dio op de planken voor de optredens, host Winne praat de avond naadloos aan elkaar. DJ The Flexican is wederom ingeschakeld om de rest van de avond en nacht muzikaal in te vullen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.