Taakstraf voor zanger Chris Brown

0

De Amerikaanse zanger Chris Brown heeft van de rechter een taakstraf van 180 dagen gekregen en vijf jaar voorwaardelijk voor het mishandelen van popster Rihanna. De 20-jarige zanger bekende in juni dat hij zijn toenmalige vriendin geslagen had. Dat gebeurde net voor de uitreiking van de Grammy Awards in februari. Beiden zegden toen hun optredens af.

Van de rechter moet Brown fysiek werk doen en een cursus tegen huiselijk geweld volgen. Ook mag hij vijf jaar niet in de buurt van Rihanna komen en moet hij een boete van 2500 dollar betalen. Brown gaat in Virginia onder meer vuil oprapen en auto’s wassen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.