Michael Jackson dood door overdosis propofol

2

Popster Michael Jackson is overleden aan een overdosis van het verdovingsmiddel propofol. Uit gegevens blijkt dat Dr. Conrad Murray direct verantwoordelijk is voor de dood van Michael Jackson. Dit zijn de bevindingen van de patholoog-anatoom, blijkt uit rechtbankdocumenten die maandag zijn geopend. Uit de gegevens blijkt dat Murray de overleden zanger al zes weken zou hebben behandeld voor slapeloosheid. Met het middel propofol, 50 mg per dag, probeerde hij Michael te laten slapen.

Lees verder op de site van De Telegraaf.

- Advertentie -

2 REACTIES

  1. maar goed dat de dokter een neger is, ander had je alweer van die achterlijke negers die met de meest bizarste complottheorien op de proppen zouden komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.