Rapper 50 Cent maakt tussenstop in Venray

0

Een discotheek in Venray kreeg zaterdagnacht hoog bezoek. Rapper 50 Cent bracht een flitsbezoek aan aan discotheek The Zenith in de Noord-Limburgse plaats meldt Novum Nieuws. De rapper, die eigenlijk Curtis Jackson heet, had net een optreden op het Belgische Pukkelpop achter de rug en was op weg naar Amsterdam. Samen met zijn crew G-Unit bracht 50 een gepland flitsbezoek aan Venray. In The Zenith gaf hij een kwartier durende showcase.

Jackson, die in april 2000 negen keer werd geraakt tijdens een schietpartij, arriveerde in een gepantserde wagen. Na afloop van het korte optreden zou de rapper de vip-lounge in duiken voor een drankje met een aantal fans. Die hadden speciale vip-kaarten moeten kopen en telden al snel 350 euro neer voor een tafel voor vier personen.

Op de website van regionaal dagblad De Limburger staat een filmpje van het optreden van de ‘P.I.M.P’-rapper.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.