Ortel Mobile sponsor Antilliaanse Feesten

0

Op 14 en 15 augustus stijgt de temperatuur een paar graden in Hoogstraten, want de 27ste editie van de Ortel Mobile Antilliaanse Feesten belooft weer spectaculair vuurwerk. De cr?®me de la cr?®me van de Caribische muziek worden verwacht. Kassav‚Äô, Carlos Vives en Tego Calder??n staan onder andere op het programma.

Dit swingende Caribische feest in het anders zo rustige Hoogstraten, sluit perfect aan bij de sponsorstrategie van Ortel Mobile, die dit jaar voor de tweede, achtereenvolgende keer hoofd- en naamsponsor is van dit Caribische feest.

Ortel Mobile, d?© aanbieder van prepaid mobiele telefoniediensten voor multiculturele gemeenschappen, expats en buitenlanders die tijdelijk in Belgi?´ verblijven heeft als strategie zo dicht mogelijk bij haar klanten in de samenleving te staan. Een festival als Ortel Mobile Antilliaanse feesten sluit daar perfect op aan, omdat het overgrote deel van de festivalbezoekers een multiculturele achtergrond heeft. Voor de tweede keer is Ortel Mobile hoofd- en naamsponsor van dit evenement, dat ook dit jaar weer een uniek programma biedt met wereldtoppers uit elk muziekgenre.

Kies je reisbestemming of speel in de band
Aangezien er tijdens de Ortel Mobile Antilliaanse feesten veel verschillende nationaliteiten worden verwacht die nog familie en vrienden in het buitenland hebben, kunnen de festivalbezoekers in de stand van Ortel Mobile kans maken op een reis met een bestemming naar keuze ter waarde van € 1500,-. Tevens kunnen de bezoekers zich in de Ortel Mobile stand op de foto laten zetten als muzikant in een band en deze foto als herinnering mee naar huis nemen en via de website www.ortelmobile.be/festivals doorsturen aan vrienden en bekenden.

Inmiddels is Ortel Mobile ?©?©n van Europa‚Äôs grootste aanbieders van prepaid mobiele telecommunicatiediensten voor onder andere de multiculturele gemeenschap.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.