Damaru grote verassing op GoodTimes party

0

De populaire Surinaamse zanger Damaru, heeft de bezoekers van de laatst gehouden GoodTimes summer party verrast met een speciaal optreden. Damaru bracht vrijdag 7 augustus 2009 het nummer ‘Mi Rowsu’ (Ik heb een tuintje in m’n hart) ten gehore in club .off_corso te Rotterdam. De zanger was uitgenodigd door de GoodTimes organisatie om hem in het zonnetje te zetten. Niemand minder dan Quintis Ristie feliciteerde Damaru namens alle Surinamers met zijn nummer 1 hit samen met Jan Smit.


Ook Edgar ‘Boegroe’ Burgos, bekend als Trafassi-man, was van de partij. Hij bracht het 25 jaar oude nummer ‘Kleine wasjes, grote wasjes…” ten gehore samen met enkele andere populaire Trafassi nummers. Kijk voor meer foto’s ook in ons fotoalbum.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.