Arnhemse zomercarnaval: Rio aan de Rijn

0

Al voor het 9e jaar wordt dit jaar op 20-21-22 augustus a.s. het Arnhemse zomercarnaval: Rio aan de Rijn georganiseerd. Met als hoogtepunt de bonte parade waar veel groepen van Rotterdam ook aan mee doen. In 2008 trok het evenement maar liefst 130.000 bezoekers waarmee zij het grootste multiculturele evenement buiten de Randstad zijn. Rio aan de Rijn wordt geopend met een plaatselijke ‘jump up’ tijdens de koopavond in de Arnhemse binnenstad, op donderdag 20 augustus.

Donderdag 20 augustus
Jansplein – 19.30 uur > Start Jump up & afscheid van Miss Rio 08.
Met medewerking van Authority Brass

Vrijdag 21 augustus
Korenmarkt – 18.00 – 24.00 uur > Latin Lovers Live. Met oa Gregor Salto, Chris Rox en Daniel Beasley. Percussie: Norman Soares
afscheid miss rio 2007 MAXbrothers, Roermondsplein
20.00 uur > Verkiezing Miss Rio 2009!

Zaterdag 22 augustus
Bonte Parade > 14.00 – 18.00 uur

Vanaf de Nieuwe Kade start een Bonte Parade van prachtig uitgedoste dansgroepen, brassbands, DJ’s, wagens etc, die eindigt in een grootse finale op de Markt met shows en uiteraard een huldiging op het grote podium.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.