‘Raw Rhythm Festival’ in Amsterdam

0

Het wordt druk op het ‘RAW Rhythm Festival’ op 31 juli en 1 augustus in Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Turbo crunck meester Lunice, de ‘sensatie van Suriname’ Damaru, de legendarische dj Spinna en de wicked jazz formatie Jazzanova voegen zich bij de namen die al eerder bekend zijn gemaakt. Het ‘RAW Rhythm Festival’ is een muzikale broedplaats van nieuwe ‘upcoming’ artiesten, gevestigde namen en acts die op het punt staan door te breken.

Op vrijdag 31 juli treden op: Ryan Leslie, Dizzee Rascal, Lady Saw, Jazzanova, Lamb, Fakkelbrigade, Zwart Licht, Jiggy Dj?©, Cash Money, Ben Westbeech, Alice Russell, Nneka, Lucy Love, Mr. Wix, Gomes, 6Blocc, Herbalize It, Black Element, Kidkanevil, Waxfiend, Black Prophet, Buddha Supreme, Pilooski en Starkey, dj Spinna.

Op zaterdag 1 augustus zijn de bevestigde artiesten: Ziggi & Maikal X, GMB, Black Joe Lewis, Hypnotic Brass Ensemble, Robert Luis ft. Kinny, Speech Debelle, General Levy, d?âbruit, Heatwave, Toddla T, Roni Size & MC Jakes, Hard House Banton en La Rouge.

Op zaterdagnacht zal een speciaal programma plaatsvinden dat gehost wordt door Chuckie. De eerste gasten zijn bekend; Afrojack, Damaru en La Rouge. Dirty House goes Caribbean!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.