SwingBeach 2 augustus op Scheveningen

0

Zon, zee, strand‚Ķ. een lekkere cocktail en de beste muziek van de jaren 80 en 90. Voor de Swingbeatz liefhebbers is er zondag 2 augustus, het jaarlijks terugkerende strandfeest van Swingbeatz: ‘SwingBeach’ in Barefoot de populairste Beachclub van Scheveningen. Dit event begint om 17.00u en duurt tot 00.30u. De locatie Barefoot (Zwartepad 61, Scheveningen) is rainproof dankzij de 2 overdekte gedeeltes, dus ook bij minder weer gaat het door en blijf je lekker droog.

SwingBeach is net als Swingbeatz een ware tijdmachine en maakt niet alleen een reis door de jaren 80, 90 en het heden, maar gaat ook de wereld rond waardoor je veel verschillende muziekstijlen zult tegenkomen. Artiesten als Bobby Brown, Baby Face, The Mac Band, Big Daddy Kane, Kwame, Midnight Star, Troop, After 7, Karen White, SOS Band, Guy, Good Girls, En Vogue, Boyz II Men, Jodeci enz. maar ook The Eurythmics, Terence Trent D’arby, Boy George maar ook Bob Marley, Marc Anthony en Kassav komen voorbij .

Vervlogen tijden van clubs als Bluetiek-Inn/Network, Metropool, Cartouche,Soul Kitchen, Imperium, Beebop, Spaceball, de Boc, Locomotion Sundays, & Timeless zullen weer herleefd worden, tijden dat het nog leuk was om uit te gaan en iedereen de danspasjes, zoals “The Chicken” kende.

Redenen genoeg dus om zondag 2 augustus 2009 de SwingBeach trein niet te missen en aanwezig te zijn bij Barefoot Beachclub in Scheveningen waar je die oude bekenden uit de jaren 80 en 90 weerziet en toekomstige vrienden zult ontmoeten.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.