Telesur ‘Family Day’ op Kwakoe festival

0

Met een speciale Family Day programmering op het Kwakoe Festival in Amsterdam Zuidoost wil het Surinaamse telecommunicatiebedrijf Telesur een bijdrage leveren om de onderlinge familiebanden tussen Surinamers in Nederland, Suriname en elders te versterken.

De Family Day programmering vindt plaats op zaterdag 8 augustus 2009 tussen 14.00 en 20.00 uur. Wat u kunt verwachten? Dat blijft nog even een verrassing, maar als het enigszins mogelijk is: komt u vooral met uw hele gezin. Dus met uw kinderen, kleinkinderen, ouders, grootouders, ooms, tantes, neven en nichten.

Als u in de periode 25 juli t/m 9 augustus 2009 met uw Telesur simkaart voor minimaal 1 euro naar familie of vrienden in Nederland belt (dus niet in Suriname), dan maakt u kans op een geheel verzorgde reis naar Suriname met uw hele gezin, inclusief verblijf van 2 dagen in Eco-Cultural River Resort Berg en Dal.

Lees meer hierover op de website van Telesur Nederland.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.