Onderscheiding voor Stichting Zomercarnaval

0

Op zaterdag 25 juli heeft mevrouw Erica van Engel, namens het bestuur van de Kamer van Koophandel Rotterdam, een KvK-onderscheiding uitgereikt aan de Stichting Zomercarnaval Nederland. De heer K.J. Willems, voorzitter van de stichting, nam de onderscheiding in ontvangst. De uitreiking vond plaats in het stadhuis van Rotterdam tijdens de jaarlijkse optocht van het Zomercarnaval.

25 jaar kleur aan de stad
Met de overhandiging van de onderscheiding wil de Kamer van Koophandel benadrukken dat de stichting zich al jarenlang op een bijzondere wijze manifesteert. Tevens dankt zij het bestuur van de stichting, maar zeker ook alle vrijwilligers, betrokken verenigingen, sponsors en de producent voor de wijze waarop al 25 jaar kleur wordt gegeven aan de stad Rotterdam. De betrokken verenigingen die de stoet vormen zijn zowel uit binnen- als buitenland.

Economisch belang
De Stichting Zomercarnaval Nederland is de afgelopen 25 jaar van groot economisch belang voor de stad geweest. In directe zin door de omvang van dit evenement en de economische impuls die dit geeft. Daarnaast levert het evenement veel exposure voor de stad op waardoor een positieve bijdrage wordt geleverd aan het imago van Rotterdam als feest- en festivalstad.

De onderscheiding
De onderscheiding bestaat uit een kleurrijke keramische schaal met zilveren bol. Het geheel weerspiegelt de werkende mens in al zijn facetten en symboliseert de kerntaak van de Kamer van Koophandel: het in beeld brengen van het bedrijfsleven.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.