The Carnaval Afterparty

0

Op zaterdag 25 juli gaan alle remmen weer geheel los, tijdens de speciale Supafly Carnaval Afterparty edition! “The party of the year!” Geniet van de optocht van het Zomercarnaval want dit is maar een voorproefje van wat Supafly Events voor je in gedachten heeft. De afterparty vindt plaats in Club Tropicana, hier kan je “bouncen” op de lekkerste Urban eclectic, Latin house en Caribbean beats!

Laat je lichaam sensueel meeslepen op de sexy, freaky en tropical sounds van dj grootmeesters als Waxfiend, Superior, Rockwilder, Rowell Sinister, Danny Delgado, Funky Fresh, Menace en JB.

Speciaal voor jouw wordt elk aspect van de avond behandeld met de hoogste zorg. Zo worden de visuals verzorgd door VJ Pro-style, die op een XL videoscreen de avond zal vullen met visual arts.

Zorg dat je erbij bent want voor een memorabele nacht moet je bij Supafly Carnaval Afterparty edition zijn. Nog steeds niet overtuigd? Check dan even de website van Supafly en al je twijfels verdwijnen!

Wil je verzekerd zijn van een plek op de dansvloer tijdens Supafly Carnaval Afterparty? Dan raden wij je sterk aan een kaartje in de voorverkoop te halen, de 2008 editie was compleet uitverkocht! Voor bezoekers met een voorverkoopkaart is er een speciale ingang! Voorverkoopkaarten zijn exclusief te koop via de site van Supafly (www.supafly-events.nl) , Timoco (www.timoco.eu) en alle Belcompany filialen.

Voor meer informatie check de website via www.supafly-events.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.