Sushma Bhatti is 25e Queen Ortel Zomercarnaval

0

De 28-jarige Sushma Bhatti van carnavalsgroep Sparkling Mix uit Utrecht is verkozen tot Queen Ortel Zomercarnaval. De studente Maatschappelijk Werk en Dienstverlening is de 25e Queen van het evenement en voert de jubileum parade aanstaande zaterdag 25 juli aan met haar groep. In een zinderende galashow in het nieuwe Luxor Theater liet de kersverse Queen zes kandidates achter zich. Het publiek stemde de afgelopen weken vier kandidates naar de finaleronde, waar de vakjury met onder meer musicalster Jeremy Sno en tv presentator Quintis vanavond de knoop doorhakte.

De nieuwe Queen wordt geprezen om haar uitstraling en communicatieve vaardigheden. Ze is een jaar lang ambassadrice van Ortel Zomercarnaval dat dit jaar een heel speciaal jubileumjaar doormaakt. Zij reist voor het evenement onder meer af naar het carnaval op de Nederlandse Antillen in februari. De First Runner Up is de 18-jarige Kimberley Marlin uit Rotterdam geworden. De Second Runner Up is Emily Berkley uit Osdorp.

De 25e editie van Ortel Zomercarnaval in Rotterdam is met de verkiezing van de Queen officieel van start gegaan.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.