Verkiezing van de 25e Queen Zomercarnaval

0

De 25e editie van Ortel Zomercarnaval in Rotterdam gaat vanaf vandaag (20 juli) van start met de verkiezing van de 25e Queen. Middels een groots opgezette gala-avond dat aangeboden wordt door Your World Summer Events, viert het evenement zijn jubileum met onder meer een terugblik op de kleurrijke geschiedenis van het evenement. Er zijn optredens van diverse artiesten, waaronder Berget Lewis.

Publiek kan nog altijd stemmen op de zeven kandidates via www.kiesjequeen.nl. De 25e Queen wordt uiteindelijk gekozen door een vakjury met onder meer musicalster Jeremy Sno en tv presentator Quintis. Het gala in het nieuwe Luxor Theater is 21 juli terug te zien bij RTV Rijnmond vanaf 17.15 uur. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor het gala via www.luxortheater.nl

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.