RITMO exclusive latinhouse night

0

De stad waar alle culturen los gaan op alle vormen van dance zolang het maar dope klinkt! We hebben het natuurlijk over Rotterdam. Sinds dag 1 van Ritmo in Amsterdam was het duidelijk dat ze ook in Rotterdam moesten zitten en dat gaat nu na bijna 4 jaar eindelijk gebeuren. 24 juli gaat de langverwachte editie van Ritmo eindelijk in de Maasstad plaatsvinden.

En het is niet zomaar een editie. Dat weekend begint ook het carnaval weekend in Rotterdam, en Ritmo is natuurlijk met haar carribean flow de beste partij om deze te openen! De populairste en rauwste cub in Rotterdam op dit moment is natuurlijk Offcorso . Ritmo gaat voor deze dag de tent compleet omtoveren in een sexy tropisch paradijs met Samba danseressen, palmbomen, dikke visuals live percussie en nog veel meer.

Ritmo is al jaren het concept waar je naartoe gaat als je van eclectische carribean sound houdt! Want naast de dikke tribal house en drumcodes krijg je ook in de kleine zaal natuurlijk je portie carribean swing gemixed met de hedendaagse eclectische toppers . Tribal, Tech, Eclectic, Baltimore, R&B, Salsa, Merengue etc….

RITMO exclusive latinhouse night
Vrijdag 24 Juli 2009
Off_corso
Kruiskade 22 Rotterdam
Rishi Romero, Kid Kaio, Rowel Sinester, Barry Sanchez, Mixmaster J
Entr?©e ‚Ǩ 15 (no presale)
Time: 23.00 – 05.00

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.