Pacha Summer Anthems – Mixed by Chuckie & Mischa Daniels

0

Het zomerseizoen is volop in gang dus daarmee ook de nodige zomerse compilaties. Met elke zelfrespecterende club een eigen compilatie kan ‘s werelds beroemdste club Pacha natuurlijk niet achterblijven. Traditiegetrouw wordt dan ook jaarlijks de Pacha Summer Anthems compilatie uitgebracht Рdit jaar samengesteld en gemixed door Chuckie en Mischa Daniels Рvanaf heden verkrijgbaar in de betere muziekwinkels en op het wereldwijde web.

Pacha
De legendarische Pacha is de status ‚Äúclub‚Äù reeds lang ontstegen en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een ijzersterk merk. Met eigen winkels waar de vele soorten Pacha merchandise gretig aftrek vindt, hotels, een eigen TV kanaal en radiostation, een platenlabel en een volwaardig magazine is Pacha meer dan alleen een uitgaansgelegenheid. Het wereldberoemde ‚Äúlogo met de twee kersen‚Äù spreekt binnen de mondiale clubcultuur enorm tot de verbeelding en roept bij het globale uitgaanspubliek gevoelens op van het ultieme uitgaan. Pacha telt het indrukwekkende aantal van twee?´ntwintig vestigingen en is o.a. te vinden in Londen, New York, Moskou, Buenos Aires, Madrid, Sao Paulo, Marrakech en op Ibiza, waar zich het vlaggenschip bevindt.

CD1 – Chuckie
Deze populaire DJ van eigen bodem heeft een stormachtige tijd achter de rug. Met internationale releases op stapel, een TMF Dance Award op zak, een succesvol eigen platenlabel, een keur aan remixen voor de grootste artiesten en binnenkort een eigen merchandise lijn timmert deze ambitieuze alleskunner hard aan de weg. Met als extra wapenfeit dat Chuckie dit jaar aan de zijde van David Guetta meerdere malen in de Pacha op Ibiza zal draaien was voor de Pacha genoeg reden om hem te benaderen voor de samenstelling van CD 1. Naast eigen exclusief werk compileerde en mixte hij tracks van o.a. Robin S, Chocolate Puma, David Guetta, Chris Kaeser en Gabriel & Castellon.

CD2 – Mischa Daniels
Voor CD 2 werd niemand minder dan Mischa Daniels gevraagd voor de samenstelling. Bekend om zijn soulvolle grooves transformeerde hij het ultieme Ibiza gevoel naar een zilver schijfje waarbij hij tracks selecteerde van o.a. Kaskade, Chicane, EDX, Albin Myers en zijn eigen producties, afkomstig van zijn eigen label Fame Recordings. Mischa Daniels is een veelgeboekte internationale DJ waarbij hij regelmatig steden aandoet als Dubai, Moskou, Rio De Janeiro, Miami, Londen, San Francisco en tal van andere internationale bestemmingen. Mischa is de trotse eigenaar van een indrukwekkende discografie die op steun mag rekenen van jocks als Axwell, Laidback Luke, John Dahlback, Eddie Thoneick, Sander van Doorn en Marco V.

Als extra feature op CD 2 vind je een zes tracks tellende bonus mix van tracks afkomstig van het Pacha Recordings label. Pacha Summer Anthems – Mixed by Chuckie & Mischa Daniels ligt nu in de winkels en is online te bestellen bij o.a. Free Record Shop en bol.com.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.