North Sea Jazz trekt 70.000 bezoekers

0

Het 34ste North Sea Jazz heeft afgelopen weekend 70.000 bezoekers weten te trekken. Drie dagen lang konden muziekliefhebbers genieten van diverse artiesten in het compleet uitverkochte Ahoy in Rotterdam. Vrijdag en zaterdag besteedden veel artiesten aandacht aan de onlangs overleden Michael Jackson, door zijn muziek in hun eigen optreden te verwerken.

Het North Sea Jazz Festival is een jaarlijks jazzfestival dat ieder jaar in het tweede weekend van juli wordt georganiseerd. Tot en met 2005 vond het festival plaats in het World Forum Convention Center in Den Haag; vanaf 2006 wordt het gehouden in Ahoy te Rotterdam. Vandaag (maandag) wordt Ahoy weer ‘afgebroken’. De North Sea Jazz-mensen gaan op vakantie, maar in september begint alweer de organisatie van North Sea Jazz 2010 schrijft De Telegraaf.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.