Grupo Klasiko op tournee door Europa

0

Tussen de periode van 01 Juli t/m 31 December 2009, is de wervelende Dominicaanse Bachata muziekgroep ‘Grupo Klasiko’ op tournee door Europa. De groep staat voor het performen van klassieke muziek in traditionele Bachata/Merengue. Deze sterk opkomende en in onder andere het Caribisch gebied en de Dominicaanse Republiek populaire 7 man muziekgroep, is in Europa nog niet zo populair als de welbekende bachata fenomenen AVENTURA (Obsesi??n), maar de tijd zal het leren.

Ook zij zullen eerdaags hun naam definitief vestigen in de Europese Bachata/Merengue scene en spektakel zal er zijn bij het zien van hun optredens. Grupo Klasiko is momenteel beschikbaar voor optredens / concerten in Nederland in het weekend van 16-19 juli a.s.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.