Michael Jackson vandaag begraven

0

Popster Michael Jackson wordt vandaag (dinsdag) begraven in Los Angeles, voorafgaand aan de herdenkingsdienst voor de op 25 juni overleden poplegende. Dit heeft de waarnemend burgemeester van Los Angeles, Jan Perry, maandag bekendgemaakt. De begrafenis vindt om 17.00 uur Nederlandse tijd plaats op de begraafplaats Forest Lawn. Eerder zou de familie van Jackson hem hebben willen begraven op zijn voormalige landgoed Neverland.

Twee uur na de teraardebestelling is er een grote herdenkingsdienst voor Jackson in het Staples Center, een stadion annex concertzaal in Los Angeles. Miljoenen tv-kijkers zullen hier wereldwijd getuige van zijn.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.