Blank stel krijgt donker kind

0

Een vrouw in Wassenaar is bevallen van een donker kind. Opmerkelijk, want zowel haar man als de vrouw zelf is blank. De vrouw bleek negen maanden geleden een slippertje gemaakt te hebben met een negro?Øde man. Na de bevalling zat er voor de vrouw niks anders op dan haar man te vertellen over het overspel. De bevalling vond plaats in het Bronovo Ziekenhuis.

De echtgenoot had het voorval niet kunnen zien aankomen, ook niet op een echo. Daarop valt namelijk niet te zien welke huidskleur het kind heeft. Op het kijken naar de huidskleur van een embryo rust een maatschappelijk taboe. De man van de moeder van het donkere kindje in Wassenaar heeft de relatie direct be?´indigd. Doet ons denken aan:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.