Raadsels rond kinderen Michael Jackson

0

Wie de biologische ouders van de drie kinderen van de King of Pop zijn, is volgens entertainmentwebsite TMZ een raadsel. Michael Jackson zou niet de biologische vader van de kinderen zijn en Debbie Rowe, die de twee oudste kinderen van de King of Pop op de wereld zette, niet de biologische moeder. TMZ meldt dat de drie via ivf zijn verwekt en baseert zich op ingewijden die ‘nauw betrokken’ waren bij de geboorte van Michaels kinderen. Zij vertellen dat de King of Pop nooit sperma heeft gedoneerd voor zijn kinderen en Debbie Rowe, Michaels tweede vrouw, geen eicellen. De verpleegster zou als draagmoeder hebben gefungeerd en daar dik voor betaald hebben gekregen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.