Verrassingsoptreden Damaru op Parkpop

0

De Surinaamse artiest Damaru heeft tijdens het optreden van Dio & Sef op Parkpop zijn hit ‘Mi rowsu (tuintje in mijn hart)’ ten gehore gebracht. Damaru (echte naam Dino Canterburg) is geboren in Paramaribo. Hij begon zijn muzikale carri?®re als rapper, ge?Ønspireerd door 2Pac. Zijn artiestennaam Damaru is zelfs afgeleid van 2Pac’s tweede naam Amaru.

Na zijn eerste single ‘Yu na mi engel’, werd hij meteen een superster in Suriname. Met zijn single ‘Mi rowsu’, die hij voor zijn dochtertje schreef, stond hij negen weken lang op nummer 1 in de Surinaamse hitlijsten. Nu probeert hij Nederland te veroveren met de single.

Het optreden van Dio & Sef (feat. Damaru) was gisteren op het X-Stage van Parkpop.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.