Opening nieuw Bijlmer Parktheater

0

Op vrijdag 3 juli om 15.00 uur zal stadsdeelvoorzitter Elvira Sweet symbolisch de sleutels overhandigen aan het bestuur van de stichting Bijlmer Parktheater. Dit is het moment waarop het Bijlmer Parktheater de deuren opent voor een select gezelschap van Zuidoostenaren die straks gebruik gaan maken van het nieuwe theater. Cursisten en ouders van cursisten, collega’s , gezelschappen en groepen uit Zuid-Oost kunnen kennis maken met het nieuwe gebouw. Allerlei verhuisanekdotes en leuke acts zullen de revue passeren. Directeur Ernestine Comvalius zal iedereen van harte welkom heten. Op het plein zal de archeoloog Drs. Van den Bodem enkele unieke vondsten laten zien die tijdens de bouwwerkzaamheden gevonden zijn.

Enkele dagen na de sleuteloverhandiging barst het Zomerfestival los. Dan zal het gebouw echt ingewijd worden en kan de jeugd uit Zuidoost gedurende twee weken de zalen in gebruik nemen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.