Onzekerheid over terugbetalen tickets

0

De organisator van de vijftig concerten die Michael Jackson vanaf 13 juli in Londen zou geven, laat de kopers van kaartjes in het ongewisse of zij hun geld terugkrijgen. De 750.000 toegangsbewijzen, waarvan de meeste tussen 50 en 75 pond (59 tot 88 euro) kostten, waren in een mum van tijd uitverkocht. Jackson zou optreden in de O2 Arena in de Britse hoofdstad. De popster, die lang niet op het podium had gestaan, zou er zijn laatste optredens verzorgen.

Organisator AEG Live gaf vrijdag niet direct commentaar op de dood van Jackson. Pas vrijdagavond liet hij weten ,,namens de gehele organisatie in deze tragische tijd zijn diepste deelneming te betuigen met Jacksons familie en vrienden”. Het bedrijf kondigde aan volgende week met informatie over teruggave van het geld voor de kaartjes te komen schrijft Het Algemeen Dagblad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.