Michael Jackson overleden aan hartstilstand

0

De Amerikaanse popster Michael Jackson is overleden. Jackson werd gisteravond in allerijl overgebracht naar een ziekenhuis in Los Angeles nadat hij een hartstilstand had gehad. De King of Pop kon volgens de Amerikaanse website TMZ niet meer worden gereanimeerd. De Amerikaanse roddelwebsite tmz.com pakte als eerste met het nieuws uit, CNN bevestigde niet veel later.

Michael Joseph Jackson werd geboren op 29 augustus 1958. Hij was een van de succesvolste artiesten van de 20e eeuw, zo niet de succesvolste. In zijn topperiode, het begin van de jaren ‚Äò80, was Michael Jackson ?©?©n van de grootste popsterren. Hij bereikte zijn grootste succes met het album Thriller, dat met bijna 108 miljoen verkochte exemplaren al meer dan 25 jaar geldt als het best verkochte album aller tijden. Jackson heeft wereldwijd meer dan 750 miljoen albums verkocht.

Michael laat drie kinderen achter: Michael Joseph Jackson Jr., Paris Michael Katherine Jackson en Prince “Blanket” Michael Jackson II. Begin juli zou hij een grote reeks comeback concerten geven in Londen. Naar eigen zeggen zijn laatste concerten ooit.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.