Rihanna bang om te getuigen

0

Rihanna was doodsbang voor haar getuigenis in de mishandelingzaak van haar ex Chris Brown. De zangeres moest op 22 juni voor de rechter verschijnen, meldt De Telegraaf. Een ingewijde vertelt: “Rihanna is bang dat ze voor de tweede keer door een hel zal gaan. Ze vreest dat al haar relatiegeheimen straks op straat zullen liggen.” Rihanna zou trouwens nog steeds contact hebben met haar ex Chris Brown, ondanks hevig protest van haar vrienden.

UPDATE: Chris Brown heeft bekend schuldig te zijn aan de mishandeling van zijn ex-vriendin Rihanna. Dat gebeurde gisteren tijdens een hoorzitting op de rechtbank in Los Angeles. Brown ging akkoord met een schikkingsvoorstel van de rechtbank van 180 uur werkstraf en vijf jaar voorwaardelijke celstraf. De rechtbank zal het vonnis tegen Brown op 5 augustus officieel bekrachtigen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.