Mischu Laikah speelt met Eros Ramazotti

0

De Haagse gitariste Mischu Laikah toert op dit moment door Europa als bandlid van de Italiaanse zanger Eros Ramazotti. Mischu Laikah kwam volgens Het Algemeen Dagblad via vrienden van haar manager in contact met het management van Ramazotti, die op zoek was naar een gitarist voor zijn optredens in verschillende televisieprogramma’s. Ook de andere bandleden voor de tour komen ut Nederland.

Mischu Laikah, geboren in Den Haag als dochter van Lorna Richardson en Richinel Fazalalikhan, bracht in april haar debuutsingle Things you do uit. Binnenkort verschijnt haar soloalbum Life. Eros Ramazzotti is een van de internationaal best verkopende artiesten uit Itali?´. Hij is bekend van hits als Se bastasse una canzone en Cose della vita.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.