17 juli ‘Mesmarise’ in Maassilo

0

Op vrijdag 17 juli 2009 zullen twee internationale supersterren je verwelkomen in de sprookjesachtige setting van Mesmarise. Niemand minder dan Bob Sinclar (FR) en Steve Angello (SW) zullen deze avond leiden met de beste internationale sound uit de dancescene!

Bob Sinclar, natuurlijk bekend van ‚ÄòTogether‚Äô, ‚ÄòA wonderful world‚Äô en natuurlijk de hit ‚ÄòLala song‚Äô met de Sugarhill Gang! Ook Steve Angello behoeft eigenlijk geen introductie met superproducties als ‚ÄòEverytime we touch‚Äô (ft. David Guetta en Sebastian Ingrosso) en Show me Love ( ft. Laidback Luke) is hij door vele muziekliefhebbers al bewonderd en geprezen. Als ?©?©n van de drie members van het wereldberoemde Swedish House Mafia kan je erop rekenen dat het dak eraf gaat!

Natuurlijk verwennen we onze bezoekers graag en hebben we ook de nationale supersterren voor dit spektakel uitgenodigd. Met namen als Erick E, Benny Rodrigues, Gregor Salto, Quintino en nog veel meer uit de gevestigde orde, kun je er op rekenen dat de housemuziek niet minder dan van hoogstaande kwaliteit zal zijn. Alsof dat niet genoeg is, hebben we voor een complete muzikale ervaring ook een techno area met onder andere Bart Skils & 2000 and one B2B! Bijgestaan door Darko Esser en Warren Fellow zal ook deze area van de hoogste kwaliteit zijn.

Een combinatie van betoverende decors, een mix van een nationale en internationale sounds, bijzondere live acts en een hypnotiserende lichtshow zullen voor een bijzondere ervaring zorgen in maar liefst drie areas! Engelachtige danseressen zullen je naar de dansvloeren verwelkomen en je bijstaan tot in de vroege uurtjes.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.