Humberto Tan presenteert Soulful mixtape

0

Het afgelopen jaar heeft het soulgenre mede dankzij de successen van Giovanca en Sabrina Starke de aandacht gekregen die het verdient. Dat vinden de beheerders van QT-online, h?©t online soulmagazine van Nederland. Om het ongekend rijke Nederlandse soullandschap een gezicht te geven, presenteert Quality Time ‚ÄòSo Soulful‚Äô mixtape. Hierop zijn onder andere te horen: Caprice, Pam Feather, Arts The Beatdoctor en Talking Loud. Het geheel is gemixt door Soptimus Prime en wordt gehost door Humberto Tan. De mixtape is gratis te downloaden via: www.qualitytimeonline.nl/so-soulful-mixtape/

‘So Soulful’ mixtape
Deze soulvolle mixtape bevat zowel gevestigde namen als aankomend talent die elk hun muzikale kwaliteiten laten horen. “Wij zijn trots op de Nederlandse soulartiesten die naam hebben weten te maken en diegenen die hard aan de weg timmeren,” aldus de beheerders van QT-online. Met de mixtape wil Quality Time Nederlandse soulartiesten eren en introduceren bij een groter publiek.

Humberto Tan groot soulliefhebber
De host van de mixtape, Humberto Tan, is bekend van onder meer RTL Boulevard. Hij is een groot soulliefhebber en stemde meteen in om mee te werken aan de mixtape. DJ Soptimus Prime is bekend van de ‚ÄòLa Smoove‚Äô Mixes die maandelijks te downloaden zijn op QT-online. Quality Time is in twee jaar gegroeid tot h?©t online platform dat Nederlandse soulartiesten in de spotlight zet.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.