SAPPIG! 010 26 juni Off Corso

0

Een paar dagen nadat de zomer officieel begonnen is, zal SAPPIG! alvast de hitte naar Rotterdam brengen. Er zal een line-up met artiesten staan die jullie de afgelopen koude wintermaanden warmte hebben gebracht en het dak van menig discotheek in Nederland figuurlijk heeft doen branden.

Natuurlijk mogen de wonderboys Sunnery James en Ryan Marciano niet ontbreken. Dat Sunnery James en Ryan Marciano op dit moment het heetste duo van Nederland zijn hoef je niemand te vertellen, mits diegene onder een steen heeft geleefd de afgelopen jaren. Hoogtepunt van hun carri?®re en absoluut bewijs van hun populariteit was het uitverkopen van de Heineken Music Hall op zaterdag 28 februari 2009 met alleen hun namen vermeld in de line-up! Pas nadat Afterschock uitverkocht was, werd de rest van de line-up vrijgegeven. Zij worden bijgestaan door Benny Rodrigues, de Keizer van de Rotterdamse housescene. Al bijna 10 jaar lang behoort hij tot de top van Nederland. En is hij de beste ambassadeur voor de Maasstad door heel Europa. Maar ook Chris Rox zal tijden SAPPIG! een set komen draaien. De grote kracht achter Latin Lovers zal een uitstapje doen en zal de passie die hij kan overbrengen tijdens zijn sets aan de man/vrouw brengen in de Off Corso tijdens SAPPIG! De afgelopen jaren was hij een vaste naam in de line-up naast Erick Morillo tijdens al zijn bezoeken aan Nederland. De line-up wordt gecomplementeerd door Dominggos en Stefan Vilijn. De nieuwe wonderboys uit Rotterdam, die vele damesharten sneller doen kloppen. Dit doen ze niet alleen met hun opzwepende sound, maar ook door de uitermate fijne verschijning voor de dames in de dj booth!

Heb je even genoeg van het housegeweld dan kan je altijd even naar de lounge van de Off Corso om te genieten van de lekkerste Urban Eclectische tunes. De avond begint natuurlijk met de lekker housetunes van Brian S en zal daarna doorgetrokken worden door Superior, Sir Edward en The Freshest Kidz met de vetste Eclectische tunes die je maar kan bedenken!

SAPPIG! 010 – vrijdag 26 juni – Off Corso – 23.00u tot 05.00u

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.