K-Fresh onderdeel van North Sea Jazz Roundtown

0

K-Fresh is met zijn gloednieuwe ‘Just Like Music’ clubavond opgenomen in het North Sea Jazz Roundtown programma. Tijdens North Sea Roundtown kunnen bezoekers zich, voorafgaand aan en rondom het North Sea Jazz Festival, helemaal storten in de wereld van soul, funk, jazz en hiphop met ruim 150 concerten, tentoonstellingen, jamsessies, masterclasses, huiskamerconcerten, rondvaarten met jazzmuziek en afterparties in Rotterdam.

North Sea Roundtown start op zaterdag 27 juni en duurt tot zondag 12 juli. K-Fresh draait tijdens dit festival op woensdag 1 en 8 juli zijn immer funky set in de kleine zaal van Club Watt.

Just Like Music
Liefhebbers van goede tijdloze muziek, kunnen vanaf nu hun hart weer ophalen op de woensdagavond! Club Watt start een nieuwe dansnacht, in de intimiteit van de kleine zaal op de woensdag: Just Like Music. Elke week serveert chefkok DJ K-Fresh er het beste uit 30 jaar musicology.Geen bordkartonnen hitjes, maar de oudste en nieuwste tracks die altijd zullen blijven grooven, moeiteloos aan elkaar gemixt tot een ovenwarme ratatouille. Hip-hop, funk, (nu)Soul, (nu)Jazz, Disco, Bebop, R&B, Soulful house, Breaks en nog veel meer. Op deze avond draait het niet om decor, niet om acts. Het draait om de platen: Just Like Music. Van de oudste disco naar de nieuwste dubstep, van een Jackson 5 hit naar The Cool Kids. Opgediend voor mensen met liefde voor muziek en voeten die willen dansen. Check de mixtape via www.djkfresh.nl

Iedere woensdag @ Watt Rotterdam (theaterzaal + cafe)
21.00 ‚Äì 02.00 / gratis entr?©e

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.