Nieuwe CD Whitney Houston in september

0

De Amerikaanse zangeres Whitney Houston, die zeven jaar geleden voor het laatst een plaat uitbracht, lanceert haar nog naamloze comeback-album op 1 september. Dat heeft haar platenmaatschappij, Sony Music, donderdag bekendgemaakt. De zesvoudige Grammy-winnares en een van de best verkopende muziekartiesten aller tijden, kwam de laatste jaren veelvuldig negatief in het nieuws vanwege haar priv?©leven. Maar ze lijkt langzaam weer terug te keren naar haar status van popprinses. In februari won ze het publiek al voor zich tijdens een Grammy-feestje van producer Clive Davis.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.