Colombiaanse sferen en wereldse acts in Utrecht

0

Zondag 7 juni staat het Wilhelminapark in Utrecht van 13-17 uur in het teken van de millenniumdoelen. Bezoekers wanen zich in Colombia met gitaarmuziek, een picknick met wereldgesprekken, sjoelen voor de millenniumdoelen, een spannende quiz en heel veel goede voornemens. Deze wereldse acts zijn onderdeel van Date Your World, een initiatief van jongerenorganisatie Move Your World.

Move Your World tourt met Date Your World langs de Nederlandse parken om jongeren te betrekken bij de millenniumdoelen. De millenniumdoelen zijn acht internationale afspraken die in 2000 zijn gemaakt door 189 landen. De doelen moeten voor 2015 een einde maken aan grote problemen als armoede, ziektes en ongelijkheid in de wereld. Move Your World laat jongeren tijdens Date Your World zien hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan het behalen van de millenniumdoelen. Iedere keer staat een ander ontwikkelingsland centraal: in Utrecht (7 juni) is dit Colombia, in Den Haag (4 juli) Ghana en in Amsterdam (9 augustus) Afghanistan.

Move Your World is het jongerenprojectbureau van NCDO. Move Your World wijst jongeren in Nederland de weg in de ontwikkelingssamenwerking.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.