RAW Rhythm Festival in A’dam

0

Tijdens de eerste editie van het RAW Rhythm Festival in Amsterdam staan onder anderen Dizzee Rascal, Alice Russell, Lamb, Nneka en Chuckie op het programma. Het evenement, dat op vrijdag 31 juli en zaterdag 1 augustus plaats heeft in de zalen op het Westergasterrein in Amsterdam, is de opvolger van het Drum Rhythm Festival.

Dat maakte de organisatie woensdag bekend. Het tweedaagse festival richt zich op dance-, hiphop-, soul- en popmuziek. In zes zalen verwacht de organisatie in totaal zevenduizend mensen per dag te kunnen verwelkomen.

Na elf edities kwam er in 2002 noodgedwongen een einde aan het Drum Rhythm Festival, omdat hoofdsponsor Drum door de tabakswet geen muziekevenementen meer mocht sponsoren. Organisator pANdADDY produceert het nieuwe evenement samen met muziekzender MTV en jeansmerk G-Star RAW.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.