Nieuwe single van rapper Crazy G uit

0

De nieuwe single van de Surinaamse rapper Crazy G is uit en heet ‘Den dey’. Het nummer is afkomstig van zijn nog te verschijnen album ‘Het interview’ en ontpopt zich tot een ware straathit. De bijbehorende videoclip is nu te bekijken op het YouTube kanaal van Stichting Twisted of hieronder.

‘Den dey’ vertelt het verhaal van Crazy G’s beste vriend en tevens neefje wie tijdens een tragisch ongeval om het leven kwam. In het nummer eert de rapper zowel zijn neefje als grootmoeder voor de bijdrage die zij leverden aan zijn jeugd. Crazy G draagt ‘Den dey’ op aan een ieder die een naaste verloren heeft en wil met het nummer een boodschap uitdragen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.