Dunya Festival trekt 250.000 bezoekers

0

Het Dunya Festival in Rotterdam heeft zondag naar schatting 250.000 mensen naar het Park bij de Euromast getrokken. Ongeveer 120.000 mensen bezochten De Dag van het Park, een ander festival. Het evenement brak bovendien met een bedenkelijke traditie: voor het eerst in jaren scheen het zonnetje boven het multiculturele festival en konden de paraplu’s thuisblijven.

”Het is heel gezellig en het verloopt zonder problemen,” aldus de organisatie zondagavond, enkele uren voordat het festival ten einde liep. Het publiek werd ook dit jaar getrakteerd op meer dan zestig uur muziek, po?´zie, letteren en film uit de hele wereld.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.