Rihanna niet op cover vanwege naaktfoto’s

0

De populaire zangeres Rihanna is een opdracht voor het glossy magazine ‘Vogue’ misgelopen. Vogue-hoofdredacteur Anna Wintour was in onderhandeling met Rihanna voor een plek op de cover, maar veranderde van gedachten toen ze haar naaktfoto’s zag. Die foto’s van Rihanna waren vorige week uitgelekt op het internet. “Anna zei tegen Rihanna dat ze dol is op haar en graag met haar wil werken. Maar sinds er naakfoto’s van haar uitlekte heeft ze niets meer van Anna gehoord. Ze heeft Anna gebeld, maar ze weigert terug te bellen. Rihanna is vreselijk teleurgesteld” aldus een vriendin van de popster.
Rihanna

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.