Bijlmer schooljeugd nieuwe generatie dichters

0

Leerlingen van de Crescendo, Sri Laksmi en de As Soefa basisscholen in de Amsterdamse Bijlmermeer presenteren zich als een nieuwe generatie van dichters van Nederland. Tijdens een bijzonder po?´zie-event laten ze de resultaten horen van workshops die zijn verzorgd door de nationaal bekende dichteres Celestiene Raalte. Tijdens de workshops hebben de scholieren zich verdiept in het maken EN het presenteren van gedichten.

Op het programma van dit po?´zie-event staan verder: voordrachten van Lies Cruden, Hilly Arduin, Joyce (allen deelnemers aan de workshops voor volwassen), Gilda Gannerag (Giltry) , Geoffry Seilbing en Mavis Nelom. Tevens presenteert Irene Wellis haar nieuwe dichtbundel: ‚ÄúSuma frede f‚Äôleysi‚Äù (Wie is er bang om te lezen?)

De organisatie van de workshops en het po?´zie-presentatie event is in handen van de stichting Surinaamse vrouwen Bijlmermeer(SVB). Het Bijlmerschooljeugd po?´zie-event vindt plaats op zaterdag 30 mei 2009 in de bibliotheek Zuidoost (Amsterdamse Poort) en wel van 16.00 uur ‚Äì 19.00 uur. Inloop vanaf 15.30 uur.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.