Damaru bij Top Notch

0

Top Notch heeft weer een bijzondere act getekend. In vervolg op het onlangs ingelijfde gabberpunk duo Aux Raus zette het in Suriname mateloos populaire tieneridool Damaru een handtekening onder een Top Notch contract. De 22-jarige zanger, geboren als Dino Canterburg, vergaarde een immense aanhang met aanstekelijke nummers als ‘Mi Rowsu (Ik Heb Een Tuintje in mijn Hart)’, ‘Yu Na Mi Engel’ en ‘Sranang Koningin’.

Onlangs werd de Surinaamse zanger door Het Parool al bestempeld als ‘de Michael Jackson uit Suriname’. In hetzelfde interview gaf Damaru aan “Ik ben toe aan een volgende stap in mijn carri?®re: doorbreken in Nederland”. Top Notch zal het in Suriname mateloos populaire liedje ‘Mi Rowsu (Ik Heb Een Tuintje in mijn Hart)’ als single releasen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.