Jandino bij Comedy Collectief Hakim’s of Comedy

0

Comedy Collectief Hakim’s of Comedy is na twee uitverkochte edities in oktober en februari 2009 opnieuw te zien in Theater Zuidplein, dit keer met een stralende zomer editie op vrijdag 29 mei. Hakim‚Äôs of Comedy? Een ondergrondse sekte? Of een extreme groepering die van plan is om de wereld te veroveren? Maar WACHT, voordat je de AIVD belt, blijf nog even bij ons‚Ķ! Hakim‚Äôs of Comedy wil inderdaad de wereld veroveren, maar op een andere manier! Ja‚Ķ je leest het goed via COMEDY! Hakim‚Äôs of Comedy is namelijk een vers comedy collectief met oud en nieuw talent, ondergedompeld in een Oosters smaakje.

De comedians Jandino, Arbi en Bert Gabri?´ls staan deze avond garant voor rake grappen. Speciale gastheer van de avond is Nasrdin Dchar (o.a. bekend van televisieprogramma‚Äôs Op de bon en Deadline) die er voor zorgt dat je de avond met al dit stand-up comedy geweld heelhuids doorkomt. Ook is er een Mystery Guest en zijn er zoals altijd weer verrassingen die Hakim‚Äôs of Comedy tot een complete avond uit maken.

Hakim‚Äôs of Comedy is een uniek concept in Nederland. Een nieuw en fris comedycollectief ge?Ønitieerd door Nabil Benhamida (PR Hakim‚Äôs of Comedy), Amar El Ajjouri (cabaretier) en Arbi El Ayachi (cabaretier) in samenwerking met Theater Zuidplein. De ‚ÄòHakim‚Äôs‚Äô zijn een afspiegeling van de samenleving in de grote steden. Overal waar ze een podium, microfoon en boxen zien treden de ‚ÄôHakim‚Äôs‚Äô op. Het liefst op de hoek van de straat, waar overzicht heerst, het veilig is en er altijd een escape plan is.

Graag tot ziens in Theater Zuidplein!
Hakim’s of Comedy | Zomer Editie | vr 29 mei | 20.15 u (deuren open: 20.00 uur) | Kleine Zaal | € 12,50

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.