Club Tao in oud postkantoor Rotterdam

0

Het oude postkantoor aan de Rotterdamse Coolsingel, dat omgedoopt is tot Post Rotterdam, verandert morgen in een oosterse danceclub. Op zaterdag 23 mei wordt er de eerste editie van Club Tao gehouden, een Nederlandse interpretatie van de gelijknamige clubs in New York en Las Vegas. Een feest in oosterse sferen met lelies, boeddha’s en bamboe. ,,Al zal de muziek die de deejays, onder wie Chuckie, draaien niet oosters zijn,” zegt organisator Christian Looman in het Algemeen Dagblad.

Drie jaar hebben Maison van den Boer en de Restaurant Management Group (RMG) het exclusieve recht om feesten te organiseren in het oude postkantoor uit 1915, voordat het wordt omgebouwd tot hotel en winkelcentrum.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.