The Blue Lake Summer Edition

0

Op zondag 19 juli 2009 organiseert K-risma Salsa Dance Events haar buiten – evenement: The Blue Lake Summer Edition. Dit wordt het tweede evenement van K-risma waar tevens op het water, als in de openlucht gedanst kan worden. The Blue Lake Summer Edition vindt plaats op zondag 19 juli a.s. van 14.30 uur tot 23.00 uur. Het latindance-evenement bestaat uit een feest met een Zumba-, en Zoukworkshop. De workshops zullen verzorgd worden door getalenteerde en inspirerende dansdocenten. Het evenement vindt plaats bij het Blauwe Meer te Loon op Zand. Deze prachtige locatie is gelegen in de bossen tussen Kaatsheuvel en Tilburg. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de locatie.

Zowel ervaren als onervaren dansers zijn van harte welkom. Ook is het voor iedereen mogelijk om deel te nemen aan de workshops. Daarnaast is het evenement ook een aanrader voor mensen die in ontspannen sfeer willen genieten van de Caribische muziek met een cocktail in de hand en de voetjes in het water.

U kunt op deze dag, binnen en in de openlucht vertoeven en zowel op het water, als aan wal! Er is een Salsa Dance Area met muziek van Dj Daiquiri, Dj Jarzino & Dj Crisley. In de Brazillian Dance Area kunt u genieten van de muziek verzorgd door Dj Zoukkero en Dj Freddy. De Zumba-workshop, waar je aan kunt deelnemen, wordt verzorgd door Rakesh en de workshop ‘Zouk’ door Willem Engel & Yvonne. Ook kunt u zich laten inspireren door optredens van Rakesh en Willem & Yvonne. Er is een dresscode voor deze prachtige dag, namelijk; zomerse kleuren!

Op zondag 19 juli om 14.30 uur begint het evenement. Er zijn twee dance areas; The Salsa Dance Area (music by Dj Daiquiri, DJ Jarzino & Dj Crisley ) en The Brazilian Dance Area (music by Dj Zoukkero en Dj Freddy). Workshop Zumba by Rakesh. Workshop Zouk by Willem & Yvonne. Live demo’s by Rakesh en Willem & Yvonne. De dresscode van deze dag: Zomerse kleuren!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.