Amerikaanse rapper ‘Dolla’ doodgeschoten

0

Bij een winkelcentrum in Los Angeles is gisteren de Amerikaanse rapper ‘Dolla’ doodgeschoten. Dat hebben familie en vrienden van de muzikant dinsdag bekendgemaakt. Een woordvoerster van de rapper, wiens echte naam Roderick Anthony Burton II luidt, beweert dat Dolla in zijn hoofd is geschoten toen hij samen met collega-artiest DJ Shabbazz na het winkelen buiten het centrum stond te wachten.

Het motief van de schietpartij is nog onbekend. Burton was eerder op de dag aangekomen vanuit Atlanta op vliegveld LAX, waarna hij naar Beverly Center ging om te winkelen. De in Chicago geboren Dolla had een platencontract bij het label Konvict Muzik van muzikant Akon. Hij bracht onder meer de singles Feelin Myself en I’m Tore Up uit.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.