Controle herrie in discotheken

0

De arbeidsinspectie controleert de komende maanden of discotheken hun personeel voldoende beschermen tegen te harde muziek. Dat heeft het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maandag bekendgemaakt. Barmedewerkers, glazenophalers, beveiligingspersoneel en dj’s die vaak in veel herrie werken, lopen een groot risico op onherstelbare gehoorschade.

De inspecteurs gaan controleren of er afspraken zijn over het maximale geluidsniveau in de zaal. Ook kijken ze of de bar goed is afgescheiden van de dansvloer zodat het personeel kan werken in ruimtes waar het lawaai minder is.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.