Musica Republica Outdoor

0

Zaterdag 6 juni is het dan ?®indelijk zover; het festival wat bekend staat om de fantastische sfeer en het leuke publiek zal weer losbarsten!! Waar iedereen de afgelopen weken zich al een beetje heeft kunnen opwarmen in het zonnetje, staat het zomerse festival Musica Republica Outdoor bijna voor de deur! De early-birds waren vroegtijdig uitverkocht en de voorverkoopkaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank, want iedereen heeft er zin.

Dit jaar zal Musica Republica Outdoor groter, breder en spectaculairder worden opgezet dan voorgaande jaren. Hiervoor verhuizen we naar ?©?©n van de nieuwste festivallocaties van Rotterdam; het Sidelingepark. Deze prachtige, grote en groene locatie zal plaats bieden aan maar liefst 5 areas, waarvan diversen overdekt zijn. Ieder area zal worden omgebouwd in de sfeer van de wereldsteden Miami, Berlin, Rio de Janeiro, Tokyo en Casablanca.

So Solid heeft aan van alles gedacht, het terrein is high-heel friendly en gedeeltelijk overdekt. Tijdens deze outdoor-editie zal er nog groter en spectaculairder worden uitgepakt dan voorgaande edities. Verwacht state-of-the-art geluid, lichtshows, indrukwekkend decor, verrassend entertainment en afsluitend met een waanzinnig vuurwerkshow. Tevens is er een exclusieve Casablanca lounge, waar je rustig achterover kan leunen en kan genieten van buikdanseressen, verse mint-thee en een waterpijp. Wil je dit in stijl doen? Dat kan! Laat je opmaken door de visagisten van Ici Paris en je haar fixen door de kappers van Kinki

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.