Da Bounce Comedy Nights

0

H?©t grootste internationale Stand-up Comedy evenement van Nederland ‘Da Bounce Comedy Nights’ komt er weer aan met een geheel nieuwe editie; Da Bounce Comedy Nights dendert al jaren langs alle grote theaterzalen in Nederland, met als gevolg…uitverkochte zalen en staande ovaties.

Elke editie staat er weer een geheel nieuwe line-up aan top comedians, die speciaal voor deze show worden overgevlogen uit Amerika. En zij komen met maar een doel: het theater volledig op z’n kop zetten!

22 mei in Theater De Stoep – Spijkenisse
23 mei in het Oude Luxor Theater – Rotterdam
24 mei in de Theater Fabriek – Amsterdam

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.