Nieuwe editie van Blackink

0

Blackink, de maandelijkse talkshow gepresenteerd door gerenommeerd schrijver Clark Accord over de zwarte identiteit van Nederland staat weer voor de deur. Samen met ervaringsdeskundigen en prominente leden uit de samenleving worden sociale en maatschappelijke issues besproken.

Tijdens deze tweede editie van Black Ink staat het gemeenschappelijk belang centraal. Bestaat dat in de zwarte gemeenschap? Van buitenaf lijkt het een geheel, maar van binnen zijn de etnische achtergronden verdeeld. Hoe kan dat verholpen worden en wil men dat wel? United we stand, divided we fall? Moeten we als zwarte Nederlanders elkaar altijd steunen om als groep vooruit te komen?

Dit keer zullen drie topjournalisten het woord voeren. Hoe heeft Ivette Forster, presentatrice, verslaggever en programmamaker het ervaren? Wat vindt RTL-verslaggever Wilson Boldewijn van de kwestie? En is Glenn Codfried op de verdeeldheid gestuit bij het maken van zijn radioshow bij Radio MART?

Programma
Het programma bestaat uit een pittig debat waarbij het publiek met het panel en elkaar in discussie gaat. De avond wordt muzikaal omlijst door zanger Brian Abais en door DJ Royalistic swingend ingeleid. Special guest Juan Wells zal het geheel openen. De zaalgesprekken worden geleid door Anousha Nzume en Clarice Gargard.

Black Ink, second edition
Maandag 11 mei, 20.00 uur
Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179, Amsterdam

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.