Caribbean Festival Rotterdam

1

Zondag 7 juni aanstaande is de eerste editie van het Caribbean Festival Rotterdam. Het festival zal plaatsvinden in het bruisende Overschie, een Rotterdamse deelgemeente. Door de vele Caribische live-acts, latinmusic, salsaworkshops, tropische cocktails en exotische danseressen, zal men zich wanen in een stukje Zuid-Amerika en de “latin way of life” beleven.

Latin is een absolute trend die zich doorzet in hippe clubs en festivals waar artiesten, DJ’s en entertainers het publiek bewerken met hun Latin Vibes. In de perceptie is voor veel mensen Latin hetzelfde als Salsa. Het tegendeel is waar! Als Salsa een land is, is Latin een continent. Latin is breder en overkoepelend aan Salsa. Latin is een stroming, een stijl, een swingende lifestyle. Dit alles wordt op zondag 7 juni gepresenteerd in het Sidelinge Park in deelgemeente Overschie. Op 4 podia (waarvan enkele overdekt) zullen Nederlands 4 succesvolste Latin/Caribbean concepten hun krachten bundelen en het grootste Nederlandse Caribbean openlucht festival lanceren.

De programmering op deze dag is zeer uitgebreid en divers, er zijn meer dan 15 live-acts, 10 dansgroepen en 25 dj‚Äôs die u op deze dag een rondreis geven langs Cuba, Suriname, Miami, Cura?ßao, Brazili?´, Aruba, de Dominicaanse Republiek en de Kaapverdische Eilanden.

De programmering is verdeeld over 4 stages te weten de LIVE STAGE en de succesvolle concepten SWINGBEATZ, BELLAVISTA CLUB en BARRIO DELUXE/SALSA CASA LOCA.

Omdat we de “Caribbean” in de breedste zin van het woord willen vertegenwoordigen, hebben we behalve muziekstijlen als Salsa, Merengue, Bachata, Reggaeton, Zouk en Latinhouse ook R&B en Hip Hop geprogrammeerd in het concept.

Tussen de diverse optredens, kunt u leren swingen tijdens de verschillende dans-workshops die verzorgt worden door professionele dansleraren. Om U nog meer in exotische sferen te brengen zijn er aan de bar heerlijke cocktails verkrijgbaar. Ook kunt u genieten van speciale caribische snacks.
Het is altijd prettig om aan het eind van een avond of begin van de nacht te beseffen dat je opnieuw getuige bent geweest van een enerverende belevenis op een prachtige locatie zoals Sidelinge park Overschie. Met een tevreden gevoel, navigeert de Caribbean Festival Rotterdam bezoeker naar huis. Een nieuwe belevenis staat in het geheugen gegraveerd. Een dag op het Caribbean Festival Rotterdam in Overschie is voorbij…………..

Datum: Zondag 7 Juni 2009
Tijd: 14:00-22:00 uur
Adres: Sidelinge Park (4 Stages) Baanweg 3042 EK Rotterdam
Prijs: VVK €15,- (Early Bird)

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.