Bollywood diva Asha Bhosle in concert

0

Op 31 mei 2009 geeft living legend Asha Bhosle een uniek Bollywood concert in de Heineken Music Hall te Amsterdam. Het concert wordt georganiseerd door Mundial Productions in samenwerking met NL entertainment. De inmiddels 76-jarige zangeres is een van de bekendste vertolkers van Bollywoodmuziek. Haar eerste grote successen waren de duetten, zoals ‘Maang ke saath tumhara’, die ze zong met Mohammed Rafi.

In haar langlopende carri?®re nam Asha Bhosle een recordaantal platen op, waardoor er een repertoire is ontstaan van meer dan 12.000 nummers. The Golden Voice of Bollywood wordt tijdens haar concert bijgestaan door Javed Ali, die grote bekendheid kreeg met het nummer ‚ÄòEk Din Teri Raahon Mein‚Äô. Exclusief voor dit eenmalige concert met haar achtkoppige band komt nachtegaal Asha Bhosle naar Nederland!

Bollywood diva Asha Bhosle in concertHet concert begint om 20:30 uur. Kaarten zijn te krijgen via de webshop van Mundial, Free Record Shop en Ro Music & Movie Palace (in Amsterdam) en kosten € 45,- (excl. servicekosten).

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.